PACTUR UIT UIT NA SUID-AFRIKA

2024-02-15
Skermskoot-2024-02-15-alle-10.51.04-1280x906.png
Wie is Pactur
Paola Dozza

PACTUR, 'n toonaangewende speler in die verpakkingsbedryf, begin met 'n strategiese uitbreiding na nuwe markte, met 'n skerp klem op Suid-Afrika. Hierdie ambisieuse inisiatief word gekenmerk deur 'n samewerkende vennootskap met Megapack Engineering, 'n stap wat daarop gemik is om munt te slaan uit sinergieë en markpenetrasie te verbeter.

Megapack Engineering sal 'n deurslaggewende rol in hierdie uitbreiding speel, deur beheer te neem van verkope en ondersteuningsbedrywighede in Johannesburg. Die maatskappy sal dien as die plaaslike arm vir PACTUR, en verseker naatlose verspreiding en doeltreffende na-verkope dienste vir sy moderne krimp wikkel masjiene. Johannesburg, 'n belangrike ekonomiese spilpunt, bied 'n strategiese basis om diverse nywerhede en kliënte te bereik.

Hierdie samewerking dui op 'n verbintenis om voorpuntverpakkingsoplossings aan Suid-Afrikaanse besighede te bied. PACTUR se gevorderde tegnologie, tesame met Megapack Engineering se plaaslike kundigheid, het ten doel om die unieke behoeftes van die mark aan te spreek. Die vennootskap strek verder as produkverspreiding; dit beklemtoon die bou van blywende verhoudings deur betroubare en vinnige ondersteuningsdienste te verskaf.

Die besluit om na Suid-Afrika uit te brei, weerspieël PACTUR se erkenning van die streek se groeipotensiaal en die vraag na innoverende verpakkingsoplossings. Soos die Afrika-mark aanhou ontwikkel, posisioneer PACTUR homself om te voldoen aan die stygende vereistes van verskeie nywerhede, van vervaardiging tot kleinhandel.

Benewens die ekonomiese voordele, strook die samewerking met Megapack Engineering met PACTUR se verbintenis tot volhoubare sakepraktyke. Albei maatskappye deel 'n toewyding aan omgewingsverantwoordelikheid en verseker dat hul verpakkingsoplossings nie net tegnologies gevorderd is nie, maar ook eko-vriendelik is.

Terwyl PACTUR hierdie belangrike stap in die Suid-Afrikaanse mark neem, beklemtoon dit die maatskappy se visie vir globale uitbreiding en leierskap in die verpakkingsbedryf. Die vennootskap met Megapack Engineering is 'n voorbeeld van 'n strategiese benadering om nuwe gebiede te navigeer, deur internasionale kundigheid met plaaslike insigte te kombineer vir 'n wedersyds voordelige onderneming. Deur hierdie uitbreiding poog PACTUR om nie net nuwe klante te bereik nie, maar ook by te dra tot die ontwikkeling en groei van die Suid-Afrikaanse verpakkingslandskap.

AANVRA NOU 'N GRATIS KWOTATIE

BESPAAR TYD! Doen 'n versoek om ons beste aanbod op 'n produk te ontvang. Alternatiewelik, vir meer inligting, kan jy ons altyd kontak by 051 6167287

 

sien ook PACTUR.IT enPACTUR.EU

 

 


Het jy nie tyd om deur ons webwerf te blaai nie of het jy nie gekry waarna jy gesoek het nie?

klik op die oranje logo met die handdruk en volg die instruksies ... sien jou binnekort !!!

Pasgemaakte voetskrif van globale dekking

Wêreldwye dekking
Ons wêreldwye verspreidingsnetwerk
Pasgemaakte voetskrif

PACTUR srl
Hoofkwartier
Via Nannetti, 4 40069 – Zola Predosa
Bologna - Italië

(39) 051 6167287Faks. (39) 051 753182pactur@pactur.comPactur op FacebookPactur op Linkedin