AUTO 60 UNICA met afsonderlike KRIMPTONNEEL

2023-11-22
IMG_1501-1280x960.png
Paola Dozza - Pactur srl
Paola Dozza

Hier is 'n oplossing, wat die werkverrigtings van 'n outomatiese L-seëlaar kombineer, toegerus met 'n monolitiese seëlmes en met baie toestelle vir hoë produktiwiteit en die prestasies van 'n aparte, dus langer en kragtiger krimptonnel.
Die resultaat is 'n verpakkingslyn wat aan die vereistes van hoë produktiwiteit, fyn estetiese krimping en beperkte begroting voldoen. 'n Kompromie, wat almal tevrede stel! (AUTO 60 UNICA met afsonderlike KRIMPTONNEEL).

Die sinergie tussen 'n outomatiese hoekverpakkingsmasjien toegerus met 'n monolitiese seëllem en 'n aparte krimptonnel, langer en kragtiger as die kompakte weergawe, vorm 'n innoverende oplossing om die industriële verpakkingsproses te optimaliseer.

Die outomatiese hoekpakker verteenwoordig die hart van hierdie oplossing, en bied hoë werkverrigting en voortreflike produksiedoeltreffendheid danksy sy vermoë om vinnig en presies te pak. Toegerus met 'n monolitiese seëllem en gevorderde kenmerke, verseker dit betroubare verseëling en 'n estetiese aanbieding van die verpakte produkte. Die integrasie daarvan met 'n aparte, langer en kragtiger krimptonnel is 'n sleutelelement om die estetiese kwaliteit van termoplastiese filmkrimping verder te verbeter.

Hierdie krimpende tonnel, met sy lengte en krageienskappe groter as kompaktes, maak voorsiening vir meer eenvormige filmkrimping en hoë estetiese gehalte. Dit lei tot 'n meer aantreklike visuele voorkoms vir verpakte produkte, wat 'n indruk van professionaliteit en aandag aan detail verseker.

Hierdie intelligente kombinasie van outomatiese hoekverpakkingsmasjien en aparte krimptonnel bied talle voordele. Die skeiding van funksies laat groter buigsaamheid toe om die verpakkingsproses aan te pas by verskillende produktipes en pakketgroottes, sonder om krimpkwaliteit of verpakkingspoed in te boet.

Verder laat hierdie hibriede oplossing jou toe om 'n lae ekonomiese belegging te handhaaf, wat maatskappye in staat stel om toegang tot voortreflike prestasie te kry sonder om 'n buitensporige uitgawe te maak.

Die kompromie tussen produksiedoeltreffendheid, estetiese kwaliteit van krimping en beleggingsbeperking is die sterk punt van hierdie verpakkingslyn. Dit bied die vermoë om aan hoë produksie-eise te voldoen, terwyl voortreflike produkaanbieding gehandhaaf word, terwyl dit meer volhoubare kostebestuur verseker.

Ten slotte verteenwoordig hierdie kombinasie van masjinerie 'n optimale balans tussen produksieprestasie, estetiese verpakkingskwaliteit en redelike belegging, wat 'n volledige oplossing bied wat aan die behoeftes van 'n wye reeks nywerheidsektore voldoen.

(AUTO 60 UNICA met afsonderlike KRIMPTONNEEL)

sien ook Outomatiese krimp wikkel masjieneOutomatiese krimptoedraaimasjiene met aparte krimptonnel


Het jy nie tyd om deur ons webwerf te blaai nie of het jy nie gekry waarna jy gesoek het nie?

klik op die oranje logo met die handdruk en volg die instruksies ... sien jou binnekort !!!

Pasgemaakte voetskrif van globale dekking

Wêreldwye dekking
Ons wêreldwye verspreidingsnetwerk
Pasgemaakte voetskrif

PACTUR srl
Hoofkwartier
Via Nannetti, 4 40069 – Zola Predosa
Bologna - Italië

(39) 051 6167287Faks. (39) 051 753182pactur@pactur.comPactur op FacebookPactur op Linkedin